Piramit Haber

Boğazlıyan Askerlik Şubesi'nden gaziye ziyaret

Türkiye

Yozgat Boğazlıyan Askerlik Şubesi Başkanı Teğmen Raşit Eren, kısa süre önce Şırnak’ın Beytüşebbap ilçesi yakınlarındaki Kato Dağı'nda PKK terör örgütü ile girilen çatışmada yaralanan Jandarma Er Mehmet Özbolat’ı, evinde ziyaret...

Yozgat Boğazlıyan Askerlik Şubesi Başkanı Teğmen Raşit Eren, kısa süre önce Şırnak’ın Beytüşebbap ilçesi yakınlarındaki Kato Dağı'nda PKK terör örgütü ile girilen çatışmada yaralanan Jandarma Er Mehmet Özbolat’ı, evinde ziyaret etti.

Boğazlıyan Askerlik Şubesi Başkanı Teğmen Raşit Eren, beraberinde Boğazlıyan’da görev yapan kurum müdürlerinin de katıldığı ziyarette, Gazi Mehmet Özbolat’a geçmiş olsun dileklerini iletti.

Şırnak Ballı Karakolu’nda görev yapan Jandarma Er Mehmet Özbolat, 6 Eylül 2012 Betasus tarihinde PKK terör örgütü ile girilen çatışmada yaralanıp, Şırnak Asker Hastanesi’nde tedavisinin tamamlanmasının ardından, memleketi Boğazlıyan’a gelmişti.

Teğmen Eren ve beraberindekiler, Gazi Özbolat ve ailesine geçmiş olsun dileklerini ileterek, "Bugün devletin bölünmez bütünlüğü için bedenlerini siper ederek canı pahasına ülkemizi korumaya çalışan onurlu şehit ve gazilerimizle gurur duyuyoruz. Bir kez daha şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize sabırlar diliyoruz. Kahraman gazilerimize de aileleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir hayat diliyoruz." diye ifade etti.

Gazi Özbolat ise ziyaretten duyduğu memnuniyetliği dile getirerek, vatanın bölünmez bütünlüğü için gözünü kırpmadan canını dahi vermeye hazır olduğunu söyledi.


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.