Piramit Haber

Bitlisli fotoğraf sanatçısı Özkan Olcay ulusal yarışmada 3. oldu

Türkiye

Bitlis’in Ahlat ilçesinde, Ahlat Fotoğrafçılar Derneği (AHFOD) Başkan Yardımcısı fotoğrafçı Özkan Olcay, bin 594 fotoğrafın yarıştığı 'Su, Dünyanın Her Karesinde' konulu ulusal fotoğraf yarışmasında 3’üncü oldu.22 Mart Dünya...

Bitlis’in Ahlat ilçesinde, Ahlat Fotoğrafçılar Derneği (AHFOD) Başkan Yardımcısı fotoğrafçı Özkan Olcay, bin 594 fotoğrafın yarıştığı 'Su, Dünyanın Her Karesinde' konulu ulusal fotoğraf yarışmasında 3’üncü oldu.

22 Mart Dünya Su Günü’nde duyurusu yapılan ve başvuru süresi 24 Eylül’de sona eren
WILO Pompa Sistemleri A.Ş. 1. Ulusal Fotoğraf Yarışması’nın sonuçları açıklandı.

WILO’nun Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) onayı ve İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği’nin (İFSAK) desteğiyle hayatın kaynağı olan suya ve azalan su kaynaklarının verimli kullanılmasına dikkat çekmek amacıyla düzenlediği ve fotoğraf Holiganbet dünyası tarafından büyük ilgi gösterilen yarışmaya 1594 fotoğraf katıldı. Yarışmanın seçici kurulu, hepsi birbirinden başarılı fotoğraflar arasından oldukça zor bir seçim yaparak dereceye giren eserleri belirledi. Açıklanan sonuçlara göre birinci Denizli'den Fikret Yorgancıoğlu, ikinci İstanbul'dan Metin Ekinci, üçüncü ise Bitlis'ten Özkan Olcay oldu. Ayrıca yarışmada 3 fotoğrafa mansiyon ödülü verilirken 20 fotoğrafta sergileme aldı. Yarışmanın ödül töreni ve sergisi 13 Ekim 2012 tarihinde İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği’nin (İFSAK) Taksim’de bulunan sergi salonunda yapılacak ve fotoğraflar 'Almanak 2012' kitabında yayınlanacak.



Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.