Piramit Haber

Aybeyler çetesinin liderini öldüren zanlılar yakalandı

Türkiye

Adana’da geçtiğimiz ay ‘Aybeyler’ çetesinin lideri olduğu belirtilen T.E.’yi öldürdükleri iddia edilen 2 kişi yakalandı. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri geçtiğimiz ay merkez Seyhan ilçesi Mithatpaşa...

Adana’da geçtiğimiz ay ‘Aybeyler’ çetesinin lideri olduğu belirtilen T.E.’yi öldürdükleri iddia edilen 2 kişi yakalandı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri geçtiğimiz ay merkez Seyhan ilçesi Mithatpaşa Mahallesi Defne caddesinde E.T. isimli şahsın silahla öldürülmesi ve aynı aileden 4 kişinin yaralanması olaylarının aydınlatılmasına yönelik çalışmalarını tamamladı.

Çalışmalar kapsamında kamuoyunda "Aybeyler" çetesi olarak bilinen organize suç örgütüne karşı gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda şahıs ilbet ile birlikte 1 adet kaleşnikof, 2 adet tabanca, 2 adet av tüfeği ve bunlara ait çok sayıda mühimmat ele geçirilerek yakalanan şahıslar adli makamlara sevk edildi.

Konuyla ilgili araştırmaları devam eden ekipler "Aybeyler" adlı organize suç örgütünün liderliğini yapan ve özellikle Seyhan ilçesi Denizli ve Mithatpaşa mahallelerinde halka korku ve dehşet duygusu ile baskı yaparak haraç toplamaya çalışan E.T.’nin öldürülmesi ve 4 şahsın yaralanması olaylarının failleri olarak aranan M.S.A. ve N.A. yakalanarak, adli makamlara teslim edildi. Şahıslar çıkarıldığı adlî makamlar tarafından tutuklandı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.