Piramit Haber

Avrasya’dan başkan Keskin’e ‘Üstün Hizmet Nişanı’

Türkiye

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin’e, Avrasya’da yapmış olduğu faaliyetlerden ötürü, Avrasya Kalkınma Platformu tarafından 'Üstün Hizmet Nişanı' ödülü verildi.        Molla Yegan Kültür...

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin’e, Avrasya’da yapmış olduğu faaliyetlerden ötürü, Avrasya Kalkınma Platformu tarafından 'Üstün Hizmet Nişanı' ödülü verildi.

Molla Yegan Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende ödülünü, Kırgızistan Bişkek Milletvekili Kalmatov Anorbek Baratovich ve Avrasya Kalkınma Platformu Genel Başkanı Hasan Cengiz’den alan Başkan Keskin, teşekkürlerini iletti.

Avrasya Kalkınma Platformu Genel Başkanı Hasan Cengiz, daha önce de Meclis Başkanı Cemil Çiçek’e verilen 'Üstün Hizmet Nişanı' ödülünü Başkan Keskin’e vermekten dolayı mutluluk duyduğunu belirtti. Cengiz, Avrasya’ya yapmış olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür ettiklerini belirtti.

Kırgızistan Bişkek Milletvekili Kalmatov Anorbek Baratovich de Kırgızistan’ın milli sembollerinden olan kalpağı Başkan Keskin’e hediye ederek, kendisine, bölgelerinde yapmış olduğu faaliyetlerden ötürü teşekkür etti. Baratovich, bu sayede ülkeler arası dostluk köprülerinin sağlamlaştırıldığına dikkat çekti.
Megabahis
Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin de Avrasya Kalkınma Platformu'ndan aldığı 'Üstün Hizmet Nişanı' ödülü için teşekkür ederek, ataların, ecdadın gelmiş olduğu topraklardan böylesi anlamlı bir ödül aldığı için çok mutlu olduğunu dile getirdi. Keskin, “Atalarımızın geldiği yerlere hizmet etmek bizlerin boynunun borcu. Öyle ki yazmış olduğum 21 eserimden 15’i o toprakları, Avrasya’yı anlatmakta. Kitaplarımın bir çoğu Avrasya dillerine çevrilerek, oralarda da bulunmakta. Bu camiaya hizmet etmekten ötürü büyük mutluluk duymakla birlikte, hizmetlerimizi de elimizden geldiğince devam ettireceğimizi belirtmek isterim. Biz sözde değil, özde birliktelik yapmış oluyoruz.” dedi.

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, konuklarına, Bursa’ya özgü İznik Çinisi ile Yıldırım Belediyesi’nin sembolü olan kılıç kalkanlı plaket takdim etti.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.