Piramit Haber

Antalya Valisi Altıparmak: 3 polisi şehit eden saldırgan şizofren hastası

Türkiye

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, 3 polisi şehit eden saldırganın şizofren hastası olduğunu, düzenlenen operasyonla ölü olarak ele geçirildiğini söyledi. Hastanede bilgi alan Vali Altıparmak, basın mensuplarına bilgi verdi. Altıparmak, Türk...

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, 3 polisi şehit eden saldırganın şizofren hastası olduğunu, düzenlenen operasyonla ölü olarak ele geçirildiğini söyledi.

Hastanede bilgi alan Vali Altıparmak, basın mensuplarına bilgi verdi. Altıparmak, Türk milletine başsağlığı diledi. Olayın bir terör olayı olmadığını söyleyen Altıparmak, “Adli bir vaka. Şahıs ölü olarak ele geçirildi. Söz konusu şahıs 2009 yılında şizofren raporu almış. Çağrı Danışman isimli bir şahıs. 1980 Burdur doğumlu. Maalesef 3 İllegal Bahis şehidimiz var. Asayiş ve Yunus ekiplerimizden. İlk şehidimizin ismi Mehmet Çolak. 1982 Konya doğumlu. İkincisi Abdullah Bülbül Konya doğumlu. Üçüncüsü de Mustafa Kılıç Burdur doğumlu. Milletimizin başı sağ olsun. Allah yakınlarına sabır versin. Yaralı polis yok. Şizofrenik bir vakada başka bir neden aranmaz. İlk bilgi 2 kişiydi ama onu çok teyit edemiyoruz. Ama olay şizofreni olunca biraz daha tek kişi olması noktasında bir kanaat oluştu. Olayda pompalı ve tabanca var. Herhangi bir olayı yok. Tedavisi devam ediyormuş.” diye konuştu.

Öte yandan, şehit polislerin yakınları hastaneye akın etti. Acılı aileler uzun süre göz yaşı döktü.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.