Piramit Haber

Aile dramından geriye 3 yetim kız çocuğu kaldı

Türkiye

Çanakkale’de kendisini terk eden eşini sokak ortasında öldürdükten sonra aynı silahla intihar eden Ali Eski, geride gözü yaşlı 3 kızını yetim bıraktı.         Maddi sorunlar yüzünden yaklaşık bir...

Çanakkale’de kendisini terk eden eşini sokak ortasında öldürdükten sonra aynı silahla intihar eden Ali Eski, geride gözü yaşlı 3 kızını yetim bıraktı.

Maddi sorunlar yüzünden yaklaşık bir hafta önce eşi Ali Eski ile tartışarak evinden ayrılan Hediye Eski (32), Çanakkale'de yakınlarının yanına gitti. Bunun üzerine Ali Eski (39) de eşini ikna etmek için Çanakkale'ye gitti. İskele Meydanı'nda eşini buluşan Ali Eski, ikna edemeyince Hediye Eski'yi silahla yaraladı. Ardından kendi kafasına dayadığı silahın tetiğine basan Ali Eski ve eşi, yaralı olarak kaldırıldıkları hastanede hayatlarını kaybetti.

Çiftin Ereğli'nin Ormanlı beldesinde bulunan kızları Tauna (12) Tuğçe (10) ve Arife Eski (6) gözyaşlarına boğuldu. Küçük kızları yakınları teskin etmeye çalıştı. Ali Eski'nin Betgaranti Ereğli Demir ve Çelik Fabrikası (ERDEMİR)’nda bir müteahhit firmada çalıştığı öğrenildi.

ÖLDÜKLERİ GÜN ELEKTRİKLERİ KESİLDİ

Çiftin Kavaklık Mahallesi Göçmenler Sokak'ta bulunan evlerinin elektriği görevliler tarafından 350 liralık borcundan dolayı kesildi. Ev sahibi Ahmet Altay'ın “Burada oturanlar öldü." diye uyarmasına rağmen görevlilerin elektriği kesmesi dikkat çekti.

Uzun süredir kira alamadığını belirten ev sahibi Ahmet Altay (62), "Bana yaklaşık 6 aylık kira borcu vardı. Borcunu ödeyeceğini söylemişti. Bu sırada da elektriğini kestiler. Daha önce de 2-3 defa kesmek için gelmişler. Bugün de tamamen kestiler." dedi.

Çiftin cenazelerinin yarın Ereğli'de toprağa verileceği öğrenildi.


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.