Piramit Haber

3 polisi şehit eden katilin babası: Oğlum çok sakin biriydi

Türkiye

Antalya'da 3 polisi şehit eden şizofren hastası Çağrı Danışman'ın ailesi olayın şokunu yaşıyor. Oğlunun birisini öldürmüş olmasını bir türlü hazmedemeyen baba Cemil Danışman, olayın bir muamma olduğunu ifade etti.        Oğlunun...

Antalya'da 3 polisi şehit eden şizofren hastası Çağrı Danışman'ın ailesi olayın şokunu yaşıyor. Oğlunun birisini öldürmüş olmasını bir türlü hazmedemeyen baba Cemil Danışman, olayın bir muamma olduğunu ifade etti.

Oğlunun terörist olmadığını ifade eden Cemil Danışman, olayın, öncesiyle sonrasıyla iyi araştırılmasını istedi. Oğlunun kimseye zarar verecek bir tipte olmadığını ifade eden Cemil Danışman, "En son kendi tüfeğiyle, polisten aldığı tabancayla ölü bulunmuş. Çocuk intihar mı etmek istedi, yoksa birileri mi yarım kalan işleri tamamlamak istedi bilemiyorum. Bu durum bir muamma. Bir de oğlumu bu Betgram kadar sinirlendiren şey neydi? Tedavi gören çocuk çok da sakindi. İlk polis arkadaşı şehit ettiğinde ne geçti aralarında? Benim çocuğum yolda arabasıyla giderken kurbağayı görse durur, kurbağayı bir kenara alır devam eder. Böyle bir çocuktu.” diye konuştu.

Hem şehitler hem de oğlu için çok üzgün olduğunu dile getiren baba Danışman, iki taraflı bir acı yaşadığını ifade etti. Şehit ailelerine sabır dileyen Danışman, “Allah, şehit arkadaşlarımızın ailelerine sabır versin, onlar için çok üzgünüm. Ben şehit haberleri duymaktan eşimle birlikte perişan oldum. Bizim sülalemizde terörist olmaz arkadaş. Ben şehit torunuyum. Benim sülalemde bir kişinin polisle jandarma ile bir hadisesi olmamıştır. Araştırsınlar, baksınlar.” dedi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.