Piramit Haber

Dudak üstündeki tüyleri azaltmanın yolu

Faydalı Bilgiler

Çoğu kadının en büyük dertlerinden biri dudakların üzerinde çıkan tüyler olmaktadır.

Gün ışığında oldukça fazla dikkat çeken tüyler, rahatsız edici bir görünüm oluşturmaktadır. Ağda veya iple alınan tüyler ise daha kalın ve sert yapıda çıkmaktadır. Bu nedenle aldırmak yerine bu tüyleri kalıcı biçimde azaltmak ve hatta yok etmek mümkündür. Bunun için tüy dökücü kremlere ihtiyacımız olmadan evde doğal yöntemler ile hazırlanan kür tarifini tercih edebiliriz.

Kolay ulaşılabilir malzemeler ile kısa sürede hazırlanan kür tarifi ile rahatsız edici tüyleri azaltarak, gönül rahatlığı ile dışarı çıkabiliriz. Böylelikle kalınlaşan ve rengi koyulaşan tüylerin oluşumunu da engelliyoruz. Doğal kürler, ağda ve tüy dökücü kremler gibi anlık etki yaratmıyor olsa da düzenli kullanım ile sağlıklı ve güvenilir bir biçimde kesin çözümler oluşturmaktadır.

Dudak Üzerindeki Tüyleri Azaltan Kür

Kür İçin Hangi Malzemeler Gerekiyor?

1 yemek kaşığı tam yağlı süt 1 yemek kaşığı toz zerdeçal

Doğal Kür Nasıl Hazırlanır?

1 yemek kaşığı sütü ve 1 yemek kaşık zerdeçalı küçük bir kabın içerisine alarak güzelce karıştırın. İki malzemeden kolayca hazırlanan karışımı parmağınızın ucu ile bıyık bölgenize nazikçe ancak güzelce yedirerek sürün. Dudağınızın üzerine ve yan kısımlarına sürdüğünüz karışımın kuruması için yarım saat veya kırk beş dakika kadar bekleyin. Kuruyan karışımı soğuk su ile yıkayarak temizleyin.

Hazırladığınız süt ve zerdeçal karışımı tamamen doğal olduğu için rahatlıkla kullanabilirsiniz. İşlemi, bir gece ara ile uygulayabilirsiniz. İkinci haftadan itibaren tüylerinizin eskiye oranla azaldığını ve inceldiğini fark etmeniz mümkün olacaktır. Karışım için aktar veya marketten aldığınız zerdeçal ile taze süt kullanmaya özen gösterin.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.