Piramit Haber

Aşk Renginizi Bulmaya Hazır Mısın?

Faydalı Bilgiler

Aşkın rengi olur demeyin? Var... Yazıyı okuyun kendi renginizi öğrenin..

Beyaz: Masumiyetin, saflığın sembolü aynı zamanda istikrar ve saflığı da simgeler. Kibar, sevecen, alçakgönüllü ve asil bir renktir. Aşk rengi beyaz olanların; asil bir yapıları vardır.

Siyah: Tutkulu, baskın bir aşk partneri. Aşkı ve hayatı dolu dolu yaşarlar. Onlar için aşkta ve hayatta monotonluk dayanılmaz bir durumdur.

Kırmızı: Canlandırıcı, kışkırtıcı,heyecan verici ve en önemlisi arzunun rengidir. Aşk rengi kırmızı olanlar; kendine güvenen, coşkulu, kontrolsüz bir yapıları olmasına rağmen ihtiraslı bir aşıktır.

Mavi: Sakinlik simgesidir, güven ve sadakat hayatlarının vazgeçilmezleridir. Tutkulu bir aşk yaşarlar. Başarıyı temsil etmelerine rağmen, en ufak bir şüphe ve güvensizlik, aşk hayatlarında hüsrana sebep olur.

Yeşil: Güven, huzur, dostluk, şefkat ve ümit. Aşk rengi yeşil olanların; dengeli, ağırbaşlı ve istikrara önem veren bir yapıları olmasına rağmen aşkta özgürlük ve doyumsuzluk arar.

Lacivert: Otoriteyi, verimliliği simgeler. Aşk rengi lacivert olanlar; havalı, sansasyonel, çok konuşulan ilişkiler arar ve ilişkilerinde değişimci ve çekicidir.

Mor: Asillik ve fazileti simgeler. Hayal dünyası geniş ve sanata düşkün bir yapıları vardır. Aşkta ruh ikizlerini arar.

Pembe: İnsanlarda şefkat, aşk ve sevgi duygularının harekete geçirir. Uyum, neşe, şirinliğin simgesidir. Aşk rengi pembe olanların; eğlenceli bir aşk hayatları vardır. Sevgilisine yoğun sevgi ve şefkat gösterilerinde bulunur.

Sarı: Dikkat çekiciliğin ve huzur sembolü. Aşk rengi sarı olanların; hırslı, zeki, entelektüel, bazen de bencil olan bir yapıları vardır. Aşkta neşeli ve sevecen olmalarına rağmen aldatmaya meyillidirler.

Kahverengi: Denge rengidir. Aşk rengi kahverengi olanların; dengeli, doğal bir aşk yaşantıları vardır. Verici, paylaşımcı ve sakin bir ilişki ararlar.

Turuncu: Neşenin ve bilgeliğin rengi, sosyalleşmeyi ve yardımlaşmayı arttırır. Aşk rengi turuncu olanların; duygusal, hassas ve yapıcı bir yapısı vardır. Canlı, yaratıcı bir aşk yaşarlar.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.