Piramit Haber

Vali Kızılcık: İstihdama katkı sağlayacak her girişime destek olmaya hazırız

Ekonomi

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, turizmi canlandıracak, bölge ekonomisi ve istihdama katkı sağlayacak her türlü girişime destek olacaklarını söyledi. Vali Recep Kızılcık, Arsin ilçesinin Elmaalan köyündeki çiftliğinde turizm yatırımı...

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, turizmi canlandıracak, bölge ekonomisi ve istihdama katkı sağlayacak her türlü girişime destek olacaklarını söyledi.

Vali Recep Kızılcık, Arsin ilçesinin Elmaalan köyündeki çiftliğinde turizm yatırımı yapmak isteyen işadamı Osman Keleş’i ziyaret etti. Keleş’ten çalışmaları hakkında bilgi alan Kızılcık, bölgede turizmi canlandıracak, ekonomi ve istihdama katkı sağlayacak her türlü girişimin önünü açmak için çalıştıklarını ifade etti.

Devletin yatırımcının işini kolaylaştırmak amacıyla birçok düzenlemeler yaptığını anlatan Kızılcık, “Bizler de bu konuda ilimizdeki tüm imkânlarımızı yatırımcının emrine sunuyor, önündeki engelleri kaldırmaya çalışıyoruz. Osman amcamızın çiftliğini ziyaretimizin amacı da budur. Burası sahile çok bedava bonus yakın, Fenomenbet ulaşım imkânları rahat, doğası harika bir yer ve turizme kazandırılması gerekiyordu. Ben de Osman Bey'e burada bir şeyler yapmasını önermiştim. Sağ olsun beni kırmadı ve yatırımına kısa bir süre sonra başlayacak. Biz de her zaman kendisine destek olacağız.” dedi.

İşadamı Osman Keleş de Vali Kızılcık’ın önerisi üzerine çiftliğine turistik amaçlı tesis yapmak için çalışmalarını başladığını ve son aşamaya gelindiğini belirtti. Çiftliğinde konaklama ve lokanta gibi tesisler yapmaya karar verdiğini anlatan Keleş, memleketine olacak bir faydasının kendisini de mutlu edeceğini dile getirdi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.