Piramit Haber

Uçak parçası üreticileri fuarda buluşacak

Ekonomi

Türk Hava Yolları (THY) Teknik A.Ş. ve İstanbul Ticaret Odası (İTO) İşbirliği ile 3. Türk Havacılık Endüstrisi Sergisi, Forumu ve Fuarı kapılarını açıyor. THY Teknik A.Ş. ile İTO, Türk sivil havacılığının gelişimine katkıda bulunmak...

Türk Hava Yolları (THY) Teknik A.Ş. ve İstanbul Ticaret Odası (İTO) İşbirliği ile 3. Türk Havacılık Endüstrisi Sergisi, Forumu ve Fuarı kapılarını açıyor.

THY Teknik A.Ş. ile İTO, Türk sivil havacılığının gelişimine katkıda bulunmak amacıyla uçak parçası üreticilerini bir araya getiriyor. İstanbul Fuar Merkezi’nin 9-10 numaralı fuar alanında 18-20 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek organizasyona 10 binin üzerinde katılımcının gelmesi bekleniyor.

Gelişen sivil havacılık sektörü, birçok uluslararası Betasus uçak, motor ve komponent imalatçısının ilgisini Türkiye’ye çevirdi. Özellikle THY’nin son 10 yıldır sağladığı büyüme trendine paralel olarak kurduğu ulusal ve uluslararası ortaklıklarla Türkiye’ye yeni tesisler kazandıran, kapasitesini artıran THY Teknik, aynı zamanda yerli üreticileri cesaretlendirmek için çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda THY Teknik A.Ş. ve İTO işbirliği ile Türk Havacılık Endüstrisi Sergisi, Forumu ve Fuarı'nın üçüncüsünü düzenliyor. Fuarda, yerli endüstrinin, havacılıkta parça imalatının standartları, prosedürleri hakkında bilgi edinmesini ve bu alanda dünyada önde gelen uçak-parça imalatçıları ile biraraya gelerek ortak iş yapmaya yönelik bilgi, tecrübe paylaşımında bulunulmasını amaçlanıyor.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.