Piramit Haber

THY, Türkiye-Ukrayna gidiş-geliş biletini 119 dolar

Ekonomi

Türk Hava Yolları (THY) seyahatlerini önceden planlayanlara yönelik kampanyalı uçuşlara devam ediyor. THY’den yapılan açıklamada Ukrayna’nın; Simferopol, Kiev, Odesa, Donetsk, Dnipropetrovsk ve Lviv şehirlerinden İstanbul’a gidiş-dönüş...

Türk Hava Yolları (THY) seyahatlerini önceden planlayanlara yönelik kampanyalı uçuşlara devam ediyor.

THY’den yapılan açıklamada Ukrayna’nın; Simferopol, Kiev, Odesa, Donetsk, Dnipropetrovsk ve Lviv şehirlerinden İstanbul’a gidiş-dönüş her şey dâhil biletlerin 119 dolardan satılmaya başladığı bildirildi.

Yapılan açıklamada, kampanyadan yararlanmak isteyenlerin biletlerini 01-20 Ekim 2012 tarihleri arasında alması gerektiği ve seyahatlerini 01 Kasım 2012 ile 14 Şubat2013 tarihleri içinde planlanması gerektiği belirtildi.

Öte yandan Neyine kampanya süresince Ukrayna’nın; Simferopol, Kiev, Odesa, Donetsk, Dnipropetrovsk ve Lviv şehirlerinden Avrupa’ya 309 dolardan başlayan ücretlerle uçma imkânı sunulurken Ukrayna çıkışlı, Amerika varışlı ücretler de 749 dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Sözü geçen her şey dâhil ücretler THY’nin resmi web sitesi ücretleri olduğu havayolu ofislerinde ve acentelerde bu ücretler değişiklik gösterebileceği ifade edildi.


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.