Piramit Haber

Rumlar kendi hidrokarbon şirketlerini kurdu

Ekonomi

Rum Ticaret, Sanayi ve Turizm Bakanı Neoklis Silikiotis, Rum Devlet Hidrokarbon Şirketi Ltd. “KRETİK’in”(KR.ET.İK) kurulduğunu açıkladı.Rum Alithia gazetesi ve diğer gazeteler, Ticaret Bakanı Silikiotis’in, şirketin kurulduğunu açıkladığı...

Rum Ticaret, Sanayi ve Turizm Bakanı Neoklis Silikiotis, Rum Devlet Hidrokarbon Şirketi Ltd. “KRETİK’in”(KR.ET.İK) kurulduğunu açıkladı.

Rum Alithia gazetesi ve diğer gazeteler, Ticaret Bakanı Silikiotis’in, şirketin kurulduğunu açıkladığı basın toplantısına geniş bir biçimde yer verdi.

Haberi “Silikiotis’ten Meclis’e Karşı Bomba” başlığıyla verdiği haberinde, Silikiotis’in devlet şirketinin kurulmasını açıklamasıyla, Hükümet Matadorbet ile Meclis arasındaki bugüne kadar olan hidrokarbon konusundaki işbirliğini “havaya uçurduğunu” yazdı.

Habere göre Silikiotis yaptığı açıklamada, KRETİK Yönetim Kurulu’nun “yürütme üyesi olmayan-(şirket konularının günlük yürütmesiyle değil ileriye yönelik planlamalardan sorumlu olan)” dört üyesini; “Solon Kasinis, Andreas Zahariadis, Hristos Evthivulu ve Nikos Papaevastathiu” şeklinde açıkladı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.