Piramit Haber

Otel zincirleri Brezilya’dan pay almak için sıraya girdi

Ekonomi

2014 Dünya Kupası ve 2016 Dünya Olimpiyat Oyunları’na ev sahipliği yapacak Brezilya’da var olan yatak kapasitesinin yetersiz oluşu yeni yatırımcıları bölgeye çekiyor. Dünya otel zincirlerinin birbiri arkasına projeler ürettiği Brezilya’da,...

2014 Dünya Kupası ve 2016 Dünya Olimpiyat Oyunları’na ev sahipliği yapacak Brezilya’da var olan yatak kapasitesinin yetersiz oluşu yeni yatırımcıları bölgeye çekiyor. Dünya otel zincirlerinin birbiri arkasına projeler ürettiği Brezilya’da, Hilton otel zinciri, Rio’daki ilk ünitesini açmaya hazırlanıyor. Uluslararası turizm acentelerinin pay kapmak için ofis açma Betboo yarışına girdiği Brezilya’da henüz Türk yatırımcı bulunmuyor.

Bu kapsamda yatırımlarını artıran Hilton, bölgede faaliyet gösteren Carvalho Hosken adlı otelcilik firmasıyla Rio’da açılacak ilk Hilton Oteli’nin işletmesi için anlaştı. Şu an yapımı devam eden ve 2014 yılının Haziran ayında faaliyete geçmesi beklenen otel, şehrin en hızlı gelişen bölgesinde yer alıyor. 298 kişilik yatak kapasitesine sahip olacak otel, olimpiyat stadyumuna yürüme mesafesinde olacak.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.