Piramit Haber

İşte en güncel altın fiyatları..

Ekonomi

18 Mart 2016 tarihli altın fiyatlarını canlı altın verileriyle sizler için derledik.

Altının onsu, haftanın son işlem gününde 1.262 dolar seviyelerinden işlem görüyor.
Yeni haftaya düşüşle başlayan altının onsu, ABD Merkez Bankası (Fed) kararları sonrası yükselişe geçerken, dün 1.271 dolar seviyesini gördü. Günü 0,4 gerileyişle 1.257 dolardan tamamlayan ons altın bugün Asya piyasalarında yatay seyirle 1.262 dolardan alıcı buluyor.

ALTIN YORUMLARI ALTIN FİYATLARI NEDEN YÜKSELDİ?

Analistler, Fed'den bu yıl beklenen faiz artış sayısının 4'ten, 2'ye düşürülmesinin, küresel piyasalarda yatırımcıların risk iştahının artmasında etkili olduğunu belirterek, doların gelişmiş ve gelişen ülke para birimleri karşısında zayıflamasının, altına alış getirdiğini ifade etti.

Bazı ülke Merkez Bankalarının uyguladığı eksi faizin ve küresel piyasalardaki düşük büyüme endişelerinin de altın fiyatına destek olduğunu kaydeden analistler, teknik açıdan altının onsunda 1.225 ve 1.220 doların önemli destek seviyeleri olduğunu, yükselişlerde ise 1.270 ve 1.286 seviyelerinin direnç konumunda bulunduğunu dile getiriyor.

ÇEYREK ALTIN FİYATI 18 MART 2016 KAPALIÇARŞI CANLI ALTIN FİYATLARI

İstanbul Kapalıçarşı'da 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı 115,30 lira, Cumhuriyet altınının satış fiyatı ise 771,00 lira oldu. 

İstanbul Kapalıçarşı'da alınıp satılan altın türlerinin, önceki kapanış ve bugün açılış fiyatları (TL) şöyle:


GRAM ALTIN 118 LİRAYA KADAR ÇIKABİLİR


Destek Menkul Değerler'den Adnan Çekcen, altın fiyatı tahminlerinde bulundu. Çekcen'e göre gram altın fiyatı 118 liraya kadar çıkabilir. Çekcen'in altın yorumlarını aşağıdaki playerdan izleyebilirsiniz.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.