Piramit Haber

İstanbul'da kiralık daire sayısı yüzde 43 arttı

Ekonomi

İnternetten satış kanalı sahibinden.com'un verilerine göre İstanbul genelindeki kiralık daire sayısı bir yıl içinde yüzde 43 arttı. Ortalama kira bedeli ise 750 liradan 800 liraya yükseldi.         Emlak...

İnternetten satış kanalı sahibinden.com'un verilerine göre İstanbul genelindeki kiralık daire sayısı bir yıl içinde yüzde 43 arttı. Ortalama kira bedeli ise 750 liradan 800 liraya yükseldi.

Emlak projeleri portali sahibinden.com Projeler’in verilerine göre İstanbul’un en çok konut projesine ev sahipliği yapan ilçelerinde kiralık daire sayısında önemli oranda artış kaydedilirken, Ataşehir dışındaki ilçelerde fiyatlarda büyük değişimler yaşanmadı. Yapımı halen devam eden proje sayısında İstanbul’da ilk Queenbet sırada Esenyurt bulunuyor. 74 projeye ev sahipliği yapan Esenyurt’u 60 proje ile Beylikdüzü ve 42 proje ile Ümraniye izliyor. Bu üç ilçeyi, 40 projeli Kartal, 30 projeli Ataşehir ve 28 projeli Çekmeköy takip ediyor. sahibinden.com Projeler, Türkiye çapındaki bin 800'ün üzerinde konut ve ticari projeye tek tıkla ulaşma imkanı sağlıyor.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.