Piramit Haber

İstanbul’da dev hazırlık

Ekonomi

Ünlü tasarımcıların işlemeciliğiyle hazırlanan modeller, mücevherler 6-9 Şubat 2014 tarihleri arasında ’JEWELRY SHOPPİNG FEST ISTANBUL’ da tüketiciyle buluşacak.

Ünlü tasarımcıların işlemeciliğiyle hazırlanan modeller, elmaslar, pırlantalar ve mücevherler 6-9 Şubat 2014 tarihleri arasında ’JEWELRY SHOPPİNG FEST ISTANBUL’ da tüketiciyle buluşacak.

37 yıldan bu yana devam eden İstanbul Mücevher Fuarı’nın yaratıcılarının imzasını taşıyan “JEWELRY SHOPPİNG FEST ISTANBUL” perakende alıcılarını ağırlayacak. Modeller, elmaslar, pırlantalar ve mücevherler ’JEWELRY SHOPPİNG FEST ISTANBUL’ da tüketiciyle buluşacak. Bu festival, Uzak doğu ve Orta Doğudan gelen alıcılara ev sahipliği yapan Türkiye ekonomisine ve geçen yıl 3.3 milyar dolara düşen altın ihracatına da katkı sağlayacak.

SEVGİLİLER GÜNÜ ÖNCESİ DÜZENLENECEK

Şıklığı önemseyen, modayı takip eden ve takı tutkunu tüm kadınlar ve beyler, Sevgililer Günü öncesi farklı markaların yüzlerce ürün alternatifini bir arada bulabilecek. Sevgililer gününden önceki son hafta organize edilecek, ünlü tasarımcıların koleksiyonlarının da sergileneceği etkinlikte mücevherdeki son trendler sergilenecek.

MİKA-DER İÇİN YARDIM GEÇESİ DÜZENLENECEK

Tam bir festival havasında geçecek olan Jewelry Shopping Fest Istanbul aynı zamanda önemli bir sosyal sorumluluk projesine de imza atacak. Minik kalplerle el ele Derneği (MİKA-DER) yararına gerçekleştirilecek olan yardım gecesinde ünlü sanatçılar ve çok sayıda kişi çocuklar için bir araya gelecek. Defilelerin de yapılacağı gecede UBM Rotaforte, giriş ücretinin yarısını yine aynı derneğe çocuklar yararına aktaracak.

Jewelry Shopping Fest Istanbul, 6-9 Şubat 2014 tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda ilk defa organize edilecek, Türkiye’nin tek mücevher alışveriş festivali olacak.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.