Piramit Haber

Hadımköy Kiptaş Konutları Kura Sonuçları ( Tıkla Öğren)

Ekonomi

KİPTAŞ Hadımköy 3. Etap konut kuraları çekilişi gerçekleştirildi. Hadımköy konut kurası, kura çekilişi, kura sonuçları. KİPTAŞ kura sonuçları ile Hadımköy Kura sonuçları tam ve yedeklerin isimlerinin yer aldığı çekiliş listesi mersinim.net adresinde...

KİPTAŞ’ın Hadımköy Konutları 3. Etap kura çekilişleri, İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın katılımıyla yapıldı. Başkan Topbaş, İstanbul’da çok ciddi sosyal konut ihtiyacı olduğunu belirterek, “Daha çok sosyal konut üreteceğiz” dedi. Kurada ev sahibi olan vatandaşlar ise gözyaşlarını tutamadı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin şirketlerinden KİPTAŞ’ın Başkanı Kadir Topbaş’ın talimatıyla başlattığı 10 bin konutluk sosyal konut projesinin ilk etabı olan Hadımköy 3. Etap Konutları’nın kura çekilişi Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. 

KİPTAŞ'ın Hadımköy'de inşaa ettiği 3. Etap konut projesi kapsamında kura çekilişleri bugün gerçekleştirildi.
Kiptaş Hadımköy 3. Etap konut projesinde ev sahibi olmak isteyen toplam 77 bin kişi kura çekilişini beklemeye başlamış durumda. Kiptaş Hadımköy 3. Etap projesi konut kuraları çekilişinin hemen sonrasında konut almaya hak kazananların listesi Emlak Pencerem'de yer alacak. Oldukça büyük bir katıımla gerçekleştirilen Kiptaş Hadımköy 3. Etap konut projesi başvuruları nedeniyle uzunca kuyruklar oluşmuştu. KİPTAŞ ve İstanbul Büyükşehir güvencesiyle bir ev sahibi olma hayali kuran yaklaşık 78 bin kişi bu konutlar için başvurda bulunduğu ifade ediliyor.
Kiptaş Hadımköy 3. Etap konut projesi kura çekilişi saat 12 de gerçekleştirilecek. Kiptaş konut kura çekilişi ve sonuçları, Hadımköy Kiptaş, Hadımköy Kiptaş kura sonuçları açıklanacak.

KURA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.