Piramit Haber

Fon'a devredilen malikane ihaleyle satılacak

Ekonomi

TMSF, amme alacaklarının tahsili uyarınca Aydın'ın Kuşadası ilçesinde devraldığı malikane ile 6 villayı 31 milyon 400 bin lira muhammen bedelle ihaleye çıkaracak..

AYDIN - Tolga Albay

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), amme alacaklarının tahsili uyarınca Aydın'ın Kuşadası ilçesinde devraldığı malikane ile 6 villayı 31 milyon 400 bin lira muhammen bedelle ihaleye çıkaracak.

TMSF bünyesindeki en değerli taşınmazlar arasında yer alan ve Toprakbank'tan devredilen yaklaşık 64 bin metrekarelik alan üzerindeki gayrimenkullerle ilgili ihale çalışmalarında sona gelindi. Kurumun ilanına çıkmayı planlandığı gayrimenkul için 5 Haziran Çarşamba günü kapalı teklif ve açık artırma yöntemiyle ihale düzenlenecek.

Bitişik iki parsel üzerinde bulunan tesisler, 210 metrelik kıyı şeridine sahip bulunuyor. Malikane ve 6 villanın yanı sıra parseller üzerinde yüzme havuzu, tenis kortu, basketbol sahası, barbekü alanları, 2 pergole, suni gölet, çocuk oyun alanı, helikopter pisti, mandalina ve zeytin bahçeleri, süs havuzu ve bu havuz üzerine inşa edilmiş taş köprü yer alıyor.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.