Piramit Haber

Eskişehirli iş kadınları yatırım için Nijerya’ya açıldı

Ekonomi

Eskişehir Girişimci Sanayici ve İşadamları Derneği (EGSİAD) Kadın Komisyonu üyeleri, Nijerya’nın Lagos şehrinde düzenlenen ECOWAS-Türk İhraç Ürünleri Fuarı’na katıldı.        Komisyon Başkanı...

Eskişehir Girişimci Sanayici ve İşadamları Derneği (EGSİAD) Kadın Komisyonu üyeleri, Nijerya’nın Lagos şehrinde düzenlenen ECOWAS-Türk İhraç Ürünleri Fuarı’na katıldı.

Komisyon Başkanı Senem Gül, yaptığı açıklamada, EGSİAD Kadın Komisyonu olarak, kadınların ticarette daha aktif rol alması için çalıştıklarını söyledi.

Afrika’nın ticarette yükselen bir değer olduğunu belirten Gül, bu nedenle EGSİAD Kadın Komisyonu olarak Afrika’ya yöneldiklerini kaydetti. Gül, şöyle devam etti: "Bu düşünceyle çıktığımız yolda rotamızı büyük ticari gelişmelere sahne olan Afrika kıtasına çevirdik. Tüm dünyanın dikkatini çeken Afrika, inşaattan gıdaya, sağlıktan tekstile kadar birçok iş kolunda önemli gelişmeler yaşıyor. Biz de esmer porno bu imkanı göz önünde bulundurup, EGSİAD Kadın Komisyonu olarak Nijerya’nın ticaret merkezi ve ECOWAS’ın yönetim şehri olan Lagos’ta gerçekleştirilen ECOWAS-Türk İhraç Ürünleri Fuarı’na katıldık. Burada 50 iş görüşmesi yaptık.”

Gül, EGSİAD Kadın Komisyonu olarak bundan sonra fuarlara katılmaya devam edeceklerini vurguladı. Gül, “10 Ekim tarihinde İstanbul’da düzenlenecek Türk- Rus İş Kadınları Zirvesi, 4 Kasım’da Dubai’de yapılacak The Big Five Dubai, 26 Mart 2013'de ise Nijerya Lagos’ta düzenlenecek Türk İhraç Ürünleri Fuarı’na katılarak iş bağlantıları yapacağız.” diye konuştu.

EGSİAD yönetimi ise Kadın Komisyonu'nun çalışmalarına destek verdiğini açıkladı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.