Piramit Haber

Ekonomi Bakanlığı artık cepte

Ekonomi

Ekonomi Bakanlığı ile ilgili haber, değerlendirme ve raporlara mobil teknolojiler sayesinde daha hızlı ulaşılabilecek

ANKARA

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, yaptığı yazılı açıklamada, gelişmelere ayak uyduran ve bilgiyi olabildiğince hızlı sağlayıp kullananların, rekabette avantaj sağlayarak bir adım öne geçtiklerini dile getirerek şunları kaydetti: 
''İşletmelerimizin, firmalarımızın, işadamlarımızın enformasyona daha kolay ve hızlı erişimini sağlamak ve Bakanlığımızın faaliyetlerinden anından bilgi sahibi olmalarını temin etmek adına yeni bir projeyi hayata geçirdik. Bakanlık olarak ihracatçılarımıza, işadamlarımıza, böylece çok daha yakın olacağız. Hayata geçirdiğimiz mobil uygulama ile artık Ekonomi Bakanlığı cep'e taşındı. Uygulama Iphone, iPad ve android işletim sistemine sahip mobil cihazlarla uyumludur.

Bu uygulama ile kullanıcılar, Ekonomi Bakanlığı gündeminde yer alan haberlere, verilere, etkinliklere nerede olurlarsa olsunlar internete bağlı oldukları sürece rahatlıkla ulaşabileceklerdir. Türkiye ve dünya ekonomisindeki gelişmeler artık cep'ten rahatlıkla takip edilebilecek. Açıklanan veri ve programlarla ilgili gelişmeler anlık bildirimle kullanıcılara ulaştırılacak. Uygulamanın başka bir özelliği de yurt dışında bulunan işadamlarımız, sanayicilerimiz, ihracatçılarımız harita üzerinde bulundukları yerden ticaret müşavirliklerimizin yol tarifini de alabileceklerdir.''
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.