Piramit Haber

Dünyanın en genç milyarderi o oldu!

Ekonomi

Hong Kong'lu bir gayrimenkul devinin kızı dünyanın en genç milyarderi oldu. Ancak 24 yaşındaki genç milyarderin bugüne kadar resmi bile bulunamadı.

Hong Kong'lu bir gayrimenkul şirketinin varislerinden 24 yaşındaki Perenna Kei, 29 yaşındaki Facebook kurucularından Dustin Moskovitz'i geride bıraktı. Her ne kadar dünyanın en genç milyarderi olsa da şu anda sadece isminin Perenna Kei olduğu biliniyor.
FOTOĞRAFI BULUNAMADI 

Ne Forbes, ne de diğer büyük yayınlar Kei’ye ait güvenilir bir fotoğraf bulamadı. Kei’nin adı da şirketinin halka açık olmasından dolayı resmi kayıtlarda bulundu.
Kei, diğer genç milyarderlerin aksine, kendi işiyle değil ailesinin kendisine bıraktığı miras sayesinde bu unvanı aldı.

BABASI GAYRİMENKUL DEVİ

Kei’nin babası Ji Haipeng, Hong Kong’un gayrimenkul devi Logan Property Holdings’in CEO’su ve Kei babasının şirketinde idari yetkisi olmayan yönetici olarak çalışıyor.

Şirket, Çin’de inşaat faaliyetleri yürütüyor. Kei, babasının şirketinde sahip olduğu yüzde 85’lik hisse nedeniyle şu anda 1,3 milyar dolarlık kişisel servetin sahibi.

Servetlere yönelik araştırmalarıyla bilinen Wealth-X şirketinin verilerine göre, Kei’nin likit varlıklarının tutarı 6,5 milyon dolar ve Dragon Jubilee Investments, Gao Run Holdings ve Thrive Ally gibi gayrimenkul şirketlerinin sahibi olarak görülüyor.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.