Piramit Haber

Bilişimin kalbi 7. Mapİnfo konferansında attı

Ekonomi

Başarsoft yeni logo tanıtımı ve 7. Mapİnfo Kullanıcı Konferansı Ankara’da yapıldı. Sheraton Otel’de 700 kişinin katılımıyla gerçekleşen konferans, özel ve devlet kurumlarından yoğun ilgi gördü.         1997...

Başarsoft yeni logo tanıtımı ve 7. Mapİnfo Kullanıcı Konferansı Ankara’da yapıldı. Sheraton Otel’de 700 kişinin katılımıyla gerçekleşen konferans, özel ve devlet kurumlarından yoğun ilgi gördü.

1997 yılında Ankara’da küçük bir ofiste çalışma hayatına başlayan Başarsoft CEO’su Alim Küçükpehlivan, şirketin yeni yüzünü anlattı. 7. Mapİnfo Kullanıcı Konferansı’nın açılışını yapan Küçükpehlivan, henüz 15 yaşında bir genç zindeliğinde olduklarını söyledi. Küçükpehlivan, “Bugün Ankara Casinomaxi ve İstanbul’da üç ayrı noktada ofisleri olan, 200 çalışanı ile bu alanda varlığımızı ortaya koyduk. Bugüne kadar yaptığımız projeler Türkiye’nin geleceği açısından ne kadar önemli işlere imza attığımızın örneği oldu. Bizler yeni logomuzu ve yeni vizyonumuzu burada sizlerle paylaşmaktan gurur duyuyoruz.” dedi.

Harita ve bilginin buluştuğu Mapİnfo yazılımı, kurumların ellerinde bulunan bilgilerin detaylı bir şekilde haritaya işlenmesini sağıyor. Mapİnfo 7. Kullanıcı Konferansı'nı izlemeye gelenler arasında maden, GSM, su dağıtım şirketleri, il özel idare müdürlükleri, finans kuruluşları, doğalgaz dağıtım firmaları, belediyeler, valilikler ve kurye şirketlerinin temsilcileri yer aldı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.