Piramit Haber

Hangisine benziyor?

Eğlence

Ruj şeklinize göre karakter analizi

Rujunuzun şekli karakterinizi ele veriyor desek ne dersiniz? Hemen kullandığınız ruju açıp şekline bakın...

Kadınların vazgeçilmez makyaj malzemelerinden biri olan ruj, renkleriyle olduğu kadar kullanım şekilleriyle de karakter tahlili yapmamıza neden oluyor.

Ruj kullanırken kişiliğiniz hakkında ipuçu verdiğinizi biliyor muydunuz? İşte rujunuzdan kişilik analizi için 5 temel kullanım şekli, 5 farklı karakter, Siz kaç numarasınız? Rujunuzdan kişilik analizi ile kişilik tahmini için rujlarınızı karıştırın ve hangi şekle uyuyorsunuz, yazılanlar size uyuyor mu hemen göz atın ;)

Güçlü Kadın–> Ruju bir tarafa doğru açılı biten kadınlar; kendine güvenen, kararlı, vicdanlı ve gözü kör âşıklardır. Enerjik ve hayalperest yapıları sayesinde karşısına çıkan her engeli aşarlar. Arkadaş canlısı ve hafızası kuvvetlidir.

Korkusuz Kadın–> Her iki tarafından eşit açıyla kullanılmış ruja sahiptirler. Cesur, yaratıcı, neşeli ve güçlü kadınlardır.

Süper Kadın–> Ruju kullandıktan bir süre sonra yuvarlak olan kadınlardır. Yumuşak huylu, anaç, uyumlu, becerikli kişilerdir. Mükemmel bir aşçı, iyi bir eş, kendinden fedakârlık ederek çocuklarına ömrünü veren bir annedir.

Arkadaş Canlısı Kadın–> Ruju bir süre sonra küt-düz bir hal alan kadınlardır. Doğuştan kuralcı bir yapıya sahip, iyi bir dinleyici, arkadaşlarına fikir veren aklı başında kişidir.

Duygusal Kadın–> Ruju hafif bir çukur olarak aşınan kadınlar; hassas, alıngan ve düşüncelidirler. Cana yakın oluşu yüzünden zaman zaman hayal kırıklığına uğrar.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.