Piramit Haber

Yarın son gün!

Eğitim

Binlerce öğrencinin beklediği AÖF muafiyet sonuçları açıklandı. Yarın sonuçlarına itiraz işlemleri başlıyor.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) 21-30 Aralık 2015 tarihleri arasında muafiyet başvurularını almıştı. müracaatta bulunan AÖF öğrencilerinin muafiyet sonuçları ve muafiyet sonuçlarına itiraz işlemlerini haber detayımızda bulabilirsiniz.
Açıklanan muafiyet sonuçlarına itiraz süresi 16 Şubat Salı günü ile 22 Şubat Pazartesi günleri arasında yapılabilecek.

21-30 Aralık 2015 tarihleri arasında muafiyet başvurusunda bulunan öğrencilerin muafiyet sonuçları nasıl öğrenirim?

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi 1 ve 2, Türk Dili 1 ve 2, Yabancı Dil 1 ve 2 ve Temel Bilgi Teknolojileri 1 ve 2 dersleri için ders transferi ve muafiyet başvurusunda bulunan öğrencilerin muafiyet sonuçlarına Öğrenci Sayfasında Durum Menüsünde “Akademik Durum” bağlantısından ulaşabilirler.
AÖF’den yapılan duyuruda muafiyet başvurusunda bulunan öğrencilerin bu tarih itibariyle açıklanan muafiyet sonuçlarını mutlaka kontrol etmesi gerektiği belirtildi. Öğrenciler, muafiyet sonuçlarını öğrenmek için aşağıdaki AÖF internet adresinden ulaşabilirler.

Giriş yaptıktan sonra “Öğrenci Otomasyonu”
bağlantısından T.C. Kimlik Numarası ve şifresi ile giriş yapılabilir ve durum menüsünde “Akademik Durum” bağlantısı açılmalıdır. Girilen yerde eğer Ders notları ve Akademik durum sayfasında MU notu ile gösteriliyorsa muafiyet işlemi yapılmış demektir.
Muafiyet işlemi yapılmayan dersler için itiraz nasıl yapılacak?

16 – 22 Şubat 2016 tarihleri arasında AÖF Bürolarına başvuru yapılması gerekmektedir. İtirazda bulunmak isteyen öğrencilerin Anadolu Üniversitesi AÖF Bürolarından verilen “İtiraz Formu”nu doldurması ve AÖF Bürolarına teslim etmesi gereklidir. İtirazda bulunacak öğrencilerin, “İtiraz Formu”nun ekine koyacağı belgelerin mutlaka onaylı ve Türkçe olması gerekmektedir.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.