Piramit Haber

TUS ve DUS Ek Yerleştirme Tercihleri Başladı

Eğitim

Tıpta Uzmanlık ile Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı 2012 sonbahar dönemi ek yerleştirme tercih işlemleri başladı.

 2012 Tıp ve Diş Hekimliği Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı Sonbahar Dönemi ek yerleştirme işlemleri 23 Kasım 2012 tarihinden itibaren ÖSYM’nin https://www.osym.gov.tr internet adresinden yapılabilecek. Ek yerleştirme işlemleri 26 Kasım 2012 tarihinde sona erecek.
ÖSYM’den yapılan açıklama şöyle;

2012-TUS Sonbahar Dönemi ile ilgili ek yerleştirme tercih işlemleri, 23-26 Kasım 2012 tarihleri arasında ÖSYM'nin https://www.osym.gov.tr internet adresinden aday tarafından, bireysel olarak internet aracılığıyla yapılacaktır. Ek yerleştirme, 2012-TUS Sonbahar Dönemi Kılavuzu ile 2012-TUS Sonbahar Dönemi Tercih Kılavuzunda yer alan ilke ve kurallara göre yapılacaktır. Ek yerleştirme sonuçları ÖSYM’nin internet sayfasında yayımlanacak, adaylara ek yerleştirme sonuç belgesi gönderilmeyecektir.

2012-DUS Sonbahar Dönemi ile ilgili ek yerleştirme tercih işlemleri, 23-26 Kasım 2012 tarihleri arasında ÖSYM'nin https://www.osym.gov.tr internet adresinden aday tarafından, bireysel olarak internet aracılığıyla yapılacaktır. Ek yerleştirme, 2012-DUS Sonbahar Dönemi Kılavuzu ile 2012-DUS Sonbahar Dönemi Tercih Kılavuzunda yer alan ilke ve kurallara göre yapılacaktır. Ek yerleştirme sonuçları ÖSYM’nin internet sayfasında yayımlanacak, adaylara ek yerleştirme sonuç belgesi gönderilmeyecektir.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.