Piramit Haber

Günün skandal haberi!

Eğitim

SAKARYA'da Ferizli Belediyesi TEOG sonuçları açıklanmadan tüm soruları cevapladı deyip bir öğrenciye ödül verildi. Dahası da var öğrencinin adı bir parka konulacak.

SAKARYA Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, 'tüm soruları doğru bildi' diyerek bazı öğrencileri toplayıp törenle ödüllendirdi. TEOG sonuçları açıklanmadan yapılan 'bu ödüllendirme' kafaları karıştırdı. 
25-26 Kasım tarihlerinde yapılan TEOG sınavı sonuçları Ocak ayında açıklanacak. Haliyle Sakarya Ferizli'den yansıyan manzara şaşkınlık yarattı.
Ferizli Belediyesi sonuçları açıklanmayan sınavda 'tüm soruları doğru cevapladığını' söyledikleri bazı öğrencileri belediye binasında toplayıp ödüllendirdiler. Ödül törenine soruların tamamını doğru cevaplandırdığı söylenen 4 öğrenci ile öğretmenleri katıldı.

BELEDİYE BAŞKANI ADINI PARKA VERECEK
Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, öğrencileri tebrik ederek, hediyeler verirken, öğretmenlerine de çiçekler verdi. Başkan Soğuk, TEOG sınavında soruların tamamını doğru yanıtladığı belirtilen Ferizli Ortaokulu öğrencisi Ebrar Beyza Aydın'a hediye verirken, "Bu kızımızın isminin Ferizli'de yapacağımız parkımıza verileceğini, buradan açıklıyorum" dedi.
TEOG SONUÇLARI AÇIKLANMADAN BU NASIL İŞ!

Sınav sonuçları açıklanmadan yapılan tören kafaları karıştırırken, Ahmet Soğuk'dan açıklama geldi. Ahmet Soğuk, yanlış anlaşıldıklarını, tüm soruları doğru cevaplandırdığı söylenen öğrencileri motive etmek istediklerini söyledi.

Ahmet Soğuk "TEOG sınavında soruların hepsini doğru yaptıkları söylenince öğrencileri onurlandırmak, motive etmek için böyle bir tören düzenledik. Ama sonuçlar açıklanmış gibi basın bürosu haber geçince haberi geri çektirdim. TEOG açıklanmış gibi değil, hocalarının sözleri üzerine öğrencilerimizi onure etmek istedik" dedi.

Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.