Piramit Haber

Beşiktaş Jimnastik Kulübü sponsorluk anlaşmasına imza attı

Eğitim

Beşiktaş Jimnastik Kulübü ve Bahçeşehir Koleji önemli bir sponsorluk anlaşmasına imza attı.

2013-2014 sezonunun ikinci yarısı için imzalanan sponsorluk anlaşması kapsamında, Beşiktaş Jimnastik Kulübü futbol takımının şortlarında sezon sonuna kadar Bahçeşehir Koleji amblemi yer alacak. Bahçeşehir Koleji sponsorluk kapsamında Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile sporda eğitime yönelik çeşitli etkinlikler düzenleyecek.

Bahçeşehir Koleji ile yapılan anlaşmadan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Beşiktaş Jimnastik Kulübü Yönetim Kurulu II. Başkanı ve İcra Kurulu Başkanı Ahmet Nur Çebi, “Bu anlaşma eğitimin öncüsü ile sporun öncüsünü buluşturdu” şeklinde konuştu.

Ailece Beşiktaşlı olduklarını söyleyen Bahçeşehir Koleji İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Yücel ise “111 yıldır Türk sporuna sayısız başarılar kazandıran, sporun amiral gemisi olan, değerleri ve kültürüyle her zaman örnek teşkil eden Beşiktaş Kulübüne sponsor olarak destek sağlamaktan mutluluk duyuyoruz” dedi. Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları olarak önceki yıllarda BJK Koleji’nin işletmesini üstlenerek, kulüple sayısız organizasyonda işbirliği yaptıklarını ve kulübün 106. yılı için kutlama organizasyonu düzenlediklerini belirten Hüseyin Yücel, “Bahçeşehir Üniversitesi, BJK Kadın Voleybol Takımı’na ana sponsor olarak destek veriyor. Bugün yaptığımız anlaşma ile Bahçeşehir Koleji olarak Beşiktaş Futbol Takımı’na da sponsor olduk. Bu haftaki Trabzonspor maçından itibaren futbol takımının şortunda Bahçeşehir Koleji logosu yer alacak. Beşiktaş Kulübü ile gerek gönül bağımız, gerek işbirliğimiz her zaman devam edecek’ diye konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.