Piramit Haber

Bakanlıktan okullara 20 Mayıs ayarı!

Eğitim

Orta Öğretim Kurumları yönetmeliğinde yapılan değişikliğin ardından, 2013-2014 eğitim öğretim yılı için çalışma takvimi de güncellendi.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nın ertesi günü 20 Mayıs'ta eğitim ve öğretim faaliyetlerine devam edileceğini bildirdi.
Bakanlık yetkililerinden alınan bilgiye göre, Orta Öğretim Kurumları yönetmeliğinde yapılan değişikliğin ardından, 2013-2014 eğitim öğretim yılı için çalışma takvimi de güncellendi. 

Buna göre, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nın ertesi günü 20 Mayıs'ta ilkokul, ortaokul ve liseler için resmi tatil olmayıp eğitim öğretim faaliyetlerine devam edilecek.

Yorumlar (2)

Meral Özkan 10 Yıl Önce

Çocuklarımızın eğitimi önemli, keşke okulları temmuz ayında kapatsalar, resmi bayramlar, hafta sonları, teneffüsler, hiç olmazsa çocuk bu açığı, 1 ay geç kapanmasıyla kapar, takdir bakanımızın teşekkürler.

hülya yıldırım 10 Yıl Önce

ya tabbi böyle olsa çoçuklar artık okuldan nefret etmeye başladılar sözde ögretmenler evlerinin sorununu cocuklardan cıkarmaya başladılar bu ne reziliktir cocuklarımızın adı geri zekalı sözde ögretmenlrin uygun buldugu isim bu işte nerde bu milli egitim bakanı nerde bu müfettişler yeter artık bizlerede kulak verin sıkıldık anlıyonuzmu sıkılldıkkk bu ögretmenleri kimler denetliyor varmıydıki acaba bunları denetleyen olmadıgı kesin buyrun işte..

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.