Piramit Haber

Acun, ders konusu oldu!

Eğitim

Ünlü televizyoncu, Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi ve İletişim Fakültesi'nin düzenlediği 'Oyun ve oyuncak kongresi'nde özel bir ders konusu olarak tartışıldı.

 Doç. Dr. Mevlüt Özben, Acun Ilıcalı hakkında bir araştırma yaptı ve ünlü televizyoncuyu, 'oyun oynatmayı oynayan adam' olarak tanımladı.
"OYUNLARIN EFENDİSİ"
ATA-AÖF Sosyoloji Program Koordinatörü Doç. Dr. Mevlüt Özben, Ilıcalı'yı 'Oyunların efendisi' olarak nitelendirdi. Özben, "Survivor'da da bekleme yapmaya fırsat bırakılmıyor. Ilıcalı, 'oyun oynatmayı oynayan adam' olarak, 'bekleme yapmamayı' televizyon aracılığıyla sunmakta.

"BİZ DE EKRAN BAŞINDA YARIŞIYORUZ"
Yarışmada kimi tutuyorsak, o takımın kazandığı ödülü sanki biz almış ya da ödül yiyecekse sanki biz yemiş gibi tatmin olabiliyoruz. Bu yüzden, Survivor'da, kendi yaşamımızda muhatap olduğumuz 'oyunlar ve fırsatlarla' paralellik kurarak, bir bakıma biz de ekran başında yarışıyoruz" dedi.

"OLUMSUZ BAKANLAR BAŞARISINI HAZMEDEMİYOR"

Ayrıca Türkiye'de Ilıcalı'ya olumsuz bakan kişilerin bir kısmının sol bakış açısına sahip olduğunu, bir kısmının da yükseliş hikayesini hazmedemediklerini ileri sürdü.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.