Piramit Haber

Tüm dünya bu anı bekliyordu

Dünya

Doğa bilimci Paul Rosolie'nın kendisini canlı canlı bir anakonda yılanına yutturma deneyi fiyaskoya dönüştü. Canlı yayında gerçekleştirilen deney kapsamında anakonda bilim adamını yemeyi reddedince izleyiciden tepki yağdı.

Yılanın midesine canlı canlı ineceğini iddia eden Paul Rosolie giydiği özel kostümün ardından domuz kanına bulanarak, yılanı önüne yem olarak atladı. Ancak anakonda henüz başını bile yutmamıştı ki Rosolie yardım istedi ve büyük iddia gerçekleşmeden yayın sona erdi. Çünkü yılan Rosolie'yi yutmak istemedi ve genç adamı boğarcasına sarmaya başladı. Bunun üzerine de deney yarıda kesildi.

Ancak Pazar akşamı 2 saat boyunca bu anı bekleyenler ve Rosolie'yi anakondanın nasıl yutacağını görmek steyenler büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Discovery Channel’da yayımlanan program için uzun bir hazırlık yapan, ürettiği özel kostümle kendisine zarar vermeden bir anakonda tarafından canlı canlı yutulacağını iddia eden Paul Rosolie program sonunda alay konusu oldu. Yaklaşık bir aydır kanalda tanıtımı dönen programa sosyal medyadan tepki yağdı. Hatta Paul Rosolie için korktuğu ve bu yüzden deneyi bitirdği yorumları da yapıldı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.