Piramit Haber

TRT muhabirinden tüyler ürperten mesaj!

Dünya

Mısırdaki dehşet olaylarının takibi için bölgeye giden Türk gazeteci, El-Feth Camisi'ninde mahsur kaldığını belirtti ve tüyler ürperten vasiyetini açıkladı...

TRT adına bölgede bulunan Metin Turan, Twitter'dan eğer ölürse nereye gömülmek istendiğini yazdı ve takipçilerinden kendileri için dua etmelerini istedi.
CAMİDEN BİLDİRİYOR..
Dün cuma namazıyla başlayan "Gazap Cuması" gösteri ve yürüyüşleri sırasında aralarında yaralıların da bulunduğu 400 kadar gösterici Ramses Meydanı'nın yakınında bulunan ve geçici sağlık merkezi olarak da kullanılan El-Feth Camisi'ne sığınmıştı. İçeride gösterilerde hayatını kaybeden 2 kişinin cenazesinin de bulunduğu belirtilmişti. 

TRT Muhabiri Metin Turan da o camiye sığınanlar arasında. Cep telefonunun şarjının bitmek üzere olduğunu söyleyen muhabirden endişe veren mesajlar geldi.

HER AN ÖLEBİLİR!


TRT muhabiri Turan, "Şu anda caminin kapılarını kapattık. Etrafımız güvenlik kuvvetleri tarafından çevrildi. Buradaki insanlar ölümü bekliyor. Dışarıya çıkmak istedim, keskin nişancılar ve ordunun ateş edebileceği korkusuyla camidekiler beni bırakmadı" dedi.

Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.