Piramit Haber

Sosyal medyada bakın ne paylaştı!

Dünya

Amerika'nın New Jersey eyaletinde bulunan Cherry Hill Kadın Merkezi'nde cinsel eğitim uzmanı olarak çalışan Emily Letts, kendi kürtaj görüntülerini Youtube'de yayınladı!

Amerika'nın New Jersey eyaletinde bulunan Cherry Hill Kadın Merkezi'nde cinsel eğitim uzmanı olarak çalışan Emily Letts, insanlara cinsel ilişki sırasında korunmanın önemi üzerine eğitim veren bir kadın. Ancak söylediklerini kendisi de yapmayınca, ilişki sırasında önlem almadığı için hamile kaldı. Çocuğu doğurmak istemeyen 25 yaşındaki Letts, bu durumu farklı bir şekilde kullanmaya karar verdi. Kürtajın çok korkunç bir şey olduğunu düşünen kadınlara böyle olmadığını göstermek isteyen Letts, işlemin baştan sona kadar nasıl yapıldığını göstermek için, kürtaj yapılırken kendi görüntülerini çekti ve Youtube üzerinden insanlarla paylaştı. 
 
Cosmopolitain adlı magazinin kendisiyle yaptığı röportajda Letts, çok ciddi bir hata yaptığını söyledi. Sözlerine devam eden Letts, bu hatasından insanları eğitmek için bir fırsat olarak yararlanmak istediğini belirtti. Kürtajın hiç de öyle korkulacak bir şey olmadığını kanıtlamak isteyen Letts, kürtaj olan bir kadının görüntülerini ne zamandır çekmek istediğini söyledi. Böyle birini bulamasa da kendi görüntülerini çekip paylaşan Letts'in bu davranışı, sosyal medyada kürtaj yanlıları ve karşıtlarını karşı karşıya getirdi.
 
Kürtaja karşı olanlar Emily Letts'in bu tür görüntüleri yayınlamasını ve bu konuda diğer kadınları cesaretlendirmeye çalışmasını hakaretamiz bulduklarını söylüyor. Kürtajdan yana olanlar ise, Emily'nin bu seçimini saygıyla karşıladıklarını ve böyle bir girişimi eğitici olduğu için selamladıklarını söylüyorlar. 
İŞTE O GÖRÜNTÜLER:


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.