Piramit Haber

Romney Akrobat Olarak işe Alınabilir

Dünya

ABD Başkanı Obama, son dakikaya kadar seçim turlarına devam ederken, gece 23.00'te bile kritik eyaletlerden Virginia'da miting yaptı.

BRISTOW/VIRGINIA - Mehmet Toroğlu - Barışkan Ünal

Bristow kentindeki açık hava tiyatrosunda yapılan ve eski ABD Başkanı Bill Clinton'ın da Obama'ya eşlik ettiği seçim mitingine, soğuk havaya rağmen 24 bin Virginialı saatler öncesinden akın etti.

Seçime 2 gün kala, adeta hiçbir dakikasını boş geçirmeyerek, ardı ardına kritik eyaletleri dolaşan Obama, Ohio eyaletinde başladığı miting serisi çerçevesinde, gün içinde Wisconsin, Iowa ve Virginia eyaletlerinde de destekçilerinin karşısına çıktı. Kampanya dönemindeki en yoğun günlerinden birini geçiren Obama, 15 saatte 4 eyalet dolaştı.

Romney akrobat olarak işe alınabilir

Mitingde, Obama'ya yine eski ABD başkanlarından Bill Clinton'dan kuvvetli destek geldi. Obama'nın, sıkıntılı bir ekonomi devralmış olmasına rağmen son derece iyi performans gösterdiğini ifade eden Clinton, Romney'nin takındığı pozisyonları sürekli değiştirmesiyle dalga geçerek, ''(Dünyaca ünlü sirk ekibi) Cirque de Soleil'de baş akrobat olarak işe alınabilir'' dedi.

Seçimi değerlendirdiler

Gazetecilerin Sorularını yanıtlayan mitingdeki bağımsızlar ve Obama destekçisi Virginialıların ortak görüşü, Obama'nın seçimleri rahatlıkla kazanacağı yönünde.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.