Piramit Haber

Putin ölüyor mu?

Dünya

ABD merkezli New York Post gazetesi, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in kansere yakalandığını iddia etti.

ABD merkezli New York Post Gazetesi’nin haberine göre, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin kansere yakalandı. Gazete, teşhisin yazın konulduğunu ve Putin'in oldukça agresif pankreas ya da omurilik kanseri olduğunu iddia etti. Gazetenin görüştüğü doktorlara göre, bu tür kansere yakalanan hastaların yaşama şansları sadece yüzde 8.
Milliyet'te yer alan habere göre, Amerikan gazetesi, Putin’in Almanya ’nın Dresdner kentindeki bir doktora başvurduğunu yazdı. Rus lider Putin’in, 84 yaşındaki kanser uzmanı doktoru ile KGB’de görevliyken, Doğu Almanya’da tanıştığı iddia edildi. Doktorun Putin’e kasları güçlendiren steroid iğnesi enjekte ettiği öne sürüldü. 

ABD’li yazar Richard Johnson da Putin’le ilgili biyografisinde, “Putin’in 3 yıl ömrü kaldı. O ülkesinin sınırlarını genişleterek, öldüğünde bir kahraman olarak anılmak istiyor” dedi. Polonya’daki Fakt Gazetesi ise daha da ileriye giderek, “Kremlin şefinin agresif dış politikaları hastalığından kaynaklanıyor. Aldığı ağır ilaçlar buna bir etken” ifadesine yer verdi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.