Piramit Haber

Prens William artık asker değil!

Dünya

Kensington Sarayı, Prens William'ın ordudaki görevinden ayrılacağını açıkladı. Cambridge Dükü William, yedi yılı aşkın süredir İngiliz Kraliyet Hava Kuvvetleri'nde arama-kurtarma pilotu olarak çalışıyordu.

Prens William'ın Hava Kuvvetleri'ndeki son vardiyasını Salı günü yaptığı belirtildi.

Kensington Sarayı'ndan yapılan açıklamaya göre, Prens William bundan böyle eşi Cambridge Düşesi Kate Middleton'la birlikte Kraliyet Ailesi'nin vazifeleri ve hayır işleriyle ilgilenecek.
Prens William'ın özellikle çevre ve nesli tükenmekte olan türlerle ilgili olarak çalışmalarda bulunması bekleniyor. Ayrıca, çocuklar ile gençlere, gazilere ve halen orduda hizmet veren askerlere yönelik yardım faaliyetlerine destek vermeyi de sürdüreceği belirtiliyor.

Prens William ve eşi Kate ve iki aylık bebekleri Prens George'un birkaç hafta içinde Hava Kuvvetleri'nin bulunduğu Anglesey Adası'ndan Londra'daki Kensington Sarayı'na taşınmaları bekleniyor.
Prens William, Anglesey halkına teşekkür ettiği konuşmasında, eşiyle ilk evlerinin bu ada olduğunu ve kendileri için her zaman "çok özel bir yeri olacağını" söyledi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.