Piramit Haber

Ona sadece 6 kişi binecek!

Dünya

Dünyanın önde gelen spor araba üreticilerinden Ferrari, yeni çıkacak olan Sergio modelini sadece seçkin insanların kullanabilmesini garanti altına almanın yolunu bulmuşa benziyor. Bu özel araç sadece davetiye ile satılacak!

Öncelikle henüz size Ferrari'den bir davet gelmemişse şansınıza küsebilirsiniz çünkü asla birinci el bir Sergio'nuz olmayacak! Neden mi? Çünkü Ferrari, bu özel aracı sadece davetiye usulüyle piyasaya sürüyor.

Dünyaca ünlü tasarım firması Pininfarina ve Ferrari'nin ortak çalışmasıyla ortaya çıkan Sergio'dan şu an dünyada sadece altı tane var ve onları satın almak için erken davranmak bile çözüm değil. Sergio'lar deyim yerindeyse kapanın elinde değil, davetiyeyi kapanın elinde kalacak. Her biri milyonlarca dolar değerinde olan bu altı aracın sahibi olmak için, ihtiyacınız olan şey bizzat Ferrari tarafından hazırlanıp size gönderilen bir davetiye.

Ferrari daha önce de farklı modelleri için bu tip etkinlikler planlamış bir marka. Yılda 7000 araç üreten Fiat'ın Ferrari'si, bir yandan üretim hızını arttırıp daha çok kişiye ulaşmaya çalışırken, bir yandan da bu tip özel araçları sadece elit bir kesime sunarak, marka kalitesini korumaya çalışıyor.

Sergio'ya sahip olması muhtemel kişilerin muhtemelen koleksiyonlarına katacakları bu özel aracın son hali ise henüz belirlenmiş değil. mühendisler ön camı olmayan bu modelin en konforlu şekilde bir sürüş imkanı sağlaması için hala çalışmalarını sürdürmekteler. Bu yıl Londra'da beğeniye sunulan Sergio'lardan altı tanesi 2015'te alıcılarına teslim edilecek.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.