Piramit Haber

O kadına ceza yok!

Dünya

Galler'de 15 yaşında bir erkek çocuğunu 'kendi çocukları ile vakit geçirmesi için' evine kalmaya çağıran ve onunla seks yapan 36 yaşındaki anne Kelly Jane Richards çıkartıldığı mahkemede hapse girmekten kurtuldu.

Merthyr Tydfil Kraliyet Mahkemesi’nde görülen davada Kelly Jane Richards’ın çocukla olan ilişkisinin çocuğun annesinin yaşananlardan şüphelenip oğlunun odasına bir ses kayıt cihazı yerleştirmesi ile ortaya çıktığı açıklandı.

Savcılık, kayıtlarda oğlunun Richards ile cinsel içerikli konumalar yaptığını gören annenin polisi aradığını açıkladı. Mahkemede ifade veren çocuk , Richards’ın ona alkol aldığını, ondan kendisine masaj yapmasını istediğini ve genel olarak onu tahrik ettiğini söyledi.

Richards’ın avukatı Sarah Waters ise “Müvekkilinin ve çocuğun Yahova’nın Şahitleri dinine mensup olduğunu ve bu topluluktan kişilerin birbirlerine destek vermekle yükümlü olduklarını” söyledi ve ikilinin arasındaki yasak ilişkinin bu şekilde başladığını belirtti.

Waters, kadının çocuğu ailesi ile birlikte buz pateni yapmaya ve alışverişe götürdüğünü ve zamanla bu ilişkinin olmaması gereken bir şekle büründüğünü söyledi. Davaya bakan yargıç Richard Twomlow kendisine sunulan kanıtları dinledikten sonra Richards'a hapis cezası vermemeye karar verdiğini söyledi.

Yargıç “Tereddütteyim ama seni hapse göndermemeye karar verdim” dedi. İki yıl ertelenmiş hapis cezasına çarptırılan Richards'ın 10 yıl boyunca da seks suçluları listesinde kalmasına karar verildi. Richards kararın açıklanmasından sonra 13 yıllık eşi Paul’a sarıldı ve mahkemeyi onunla birlikte terk etti.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.