Piramit Haber

New York Güzellik Fuarı'na Japon damgası!

Dünya

New York'taki Uluslararası Güzellik Fuarı'na Japon sanatçı Lisa Yamasaki'nin hazırladığı saç tasarım şovu damgasını vurdu.

ABD'nin en büyük mesleki organizasyonlarından New York Uluslararası Güzellik Fuarı, Manhattan'daki Javits Center'da sürüyor.
Fuara damgasını vuran şovların başında ise Japon sanatçı Lisa Yamasaki'nin, saç, makyaj ve kostüm tasarımları, müzik ve dans eşliğinde izleyicilerin beğenisine sunduğu Mirage of Carnival gösterisi geliyor.

Yamasaki, izleyenlerin beğenisini toplayan gösterinin ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, Los Angeles'ta 1996 yılında açtığı J's Saç Stüdyosu ve Akademisi ile başarılı çalışmalara imza attıklarını söyledi.

Japon sanatçı Yamasaki, fuarda sahnelenen Mirage of Carnival adlı gösteri için dünyanın farklı bölgelerinden 18 saç stilistinin yaklaşık bir yıl süreyle yoğun çalışma gerçekleştirdiğini söyledi.

60 bin ziyaretçi bekleniyor

Dünyaca tanınmış 500'den fazla firmanın yer aldığı fuarı, yaklaşık 60 bin güzellik uzmanının ziyaret etmesi bekleniyor. Üç gün için 237 ABD Doları ödemeyi göze alan güzellik uzmanlarından ayrıca, sektörde çalıştıklarını belge ile ispat etmeleri isteniyor.

Birçok ünlü mankenin katılımıyla gerçekleşen saç uygulamaları ve şovların yanı sıra fuarda, saç ekiminden masaj tekniklerine, diş beyazlatma sistemlerinden dünyanın en pahalı makaslarına kadar sektörle ilgili tüm unsurların tanıtım ve satışı yapıyor.

Dikkat çekmek için birbirinden ilginç konseptlerde pavyonlar oluşturan firmalar, hazırladıkları şovlarla da ziyaretçilerine unutulmaz bir deneyim yaşatıyor.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.