Piramit Haber

Netanyahu'dan ''Sina'' uyarısı

Dünya

İsrail Başbakanı Netanyahu, ''Gazzeyi terk eden terörist hücreler Sina'yı kullanıyor. Buna tam bir bedel ödeteceğiz'' dedi.

KUDÜS

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, geçtiğimiz hafta İsrail'in güneyine düşen ve Sina çölünden atıldığı ileri sürülen roketlerle ilgili olarak, "Terörist hücreler İsrail'e saldırmak için Sina'yı kullanıyor. Buna tam bir bedel ödeteceğiz" dedi.

Bakanlar Kurulu'nun haftalık toplantısında, İsrail'in güneyine düşen roketlerle ilgili açıklamalarda bulunan Netanyahu şunları kaydetti: "Geçen hafta Sina'dan Eliat'a füzeler atıldı. Görünen o ki, Gazze'yi terk eden terörist hücreler İsrail şehirlerine saldırmak için artık Sina'yı kullanmakta. Bu kabul edilemez. Buna tam bir bedel ödeteceğiz. Bu bizim son dört yıldır devam eden politikamız, şimdi de böyle olacak. Savunma Bakanı Moşe Yalon'dan bu konu üzerine bir brifing istedim" diye konuştu.

Eliat'a düşen son füzeler, İsrail ile Hamas arasında 22 Kasım 2012'de varılan ateşkes anlaşmasının ardından İsrail'e yapılan dördüncü roket saldırısı oldu. 
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.