Piramit Haber

Nasa'dan Canlı Yayın!

Dünya

Uluslararası Uzay Araştırma İstasyonu NASA'nın Facebook üzerinden açtığı canlı yayını yaklaşık 1 milyon kişi izledi

Uluslararası Uzay Araştırma İstasyonu NASA'nın Facebook üzerinden açtığı canlı yayını yaklaşık 1 milyon kişi izledi
Sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden uzaydan canlı yayın yapan NASA 1 milyon teknolojiseveri canlı yayında uzaya çıkardı. Yaklaşık yarım saat süren canlı yayın bir milyona yakın kişi tarafından Facebook üzerinden canlı olarak izlenirken NASA'nın astronotunun uzay aracını tamir ettiği dakikalar ve dünyanın uzaydaki görüntüsü izleyicileri büyüledi.

Bir süredir uzay ile ilgili çalışmaların halka açık bir şekilde devam ettirilmesi kararını alan NASA geçtiğimiz günlerde de aynı bölgeden yayın yapmış ve dünyanın görüntüsünün uzaydan canlı olarak izlenebilmesinin fırsatını vermişti. NASA'nın Facebook canlı yayını ABD Viral adlı hesap üzerinden yayınlanırken astronotun uzay aracını tamir ettiği dakikalarda uzayın eşsiz manzarası teknolojiseverleri biraraya getirdi.

Hemen her bölgenin karanlık olduğu görüntülerde dünyanın bulunduğu alan bulutlarla kaplı ve bulanık bir şekilde görünürken NASA'nın yeni yayınlarının olacağı müjdesi de kanal tarafından yapılan yorumda verildi.

İŞTE TÜRK HALKININ CANLI YAYINA İNANILMAZ YORUMLARI

Uzay çalışmaları açısından dünyada en büyük role sahip olan kurumlardan Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), uzaydan canlı yayın yapınca Troll Türkler klavye başına geçti!

Nasa uzaydan canlı yayın yaptı Türk yorumları ortalığı yıktı!​


Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.