Piramit Haber

Küçük April'ı kaçırdığı şüphesiyle ilgili bir kişi tutuklandı

Dünya

İngiltere’de beş gün önce kaçırılan ve bir daha da kendisinden haber alınamayan küçük kız çocuğu April Jones’u arama çalışmaları devam ederken, olayla ilgili bir kişinin tutukladığı belirtildi.Tutuklanan kişinin, 5 yaşındaki küçük...

İngiltere’de beş gün önce kaçırılan ve bir daha da kendisinden haber alınamayan küçük kız çocuğu April Jones’u arama çalışmaları devam ederken, olayla ilgili bir kişinin tutukladığı belirtildi.

Tutuklanan kişinin, 5 yaşındaki küçük kızın kaçırılmasında rol oynadığı şüphesiyle geçtiğimiz gün gözaltına alınan Mark Leonard Bridger (46) olduğu kaydedildi.

Eski bir asker olan Bridger, Dyfi nehri üzerinde bulunan Dyfi Köprüsü civarından kasabaya doğru yürürken gözaltına alınmıştı. Polis, teamüllere aykırı olarak Restbet zanlının ismini, fotoğrafını ve soldan direksiyonlu Land-Rover marka aracının bilgilerini kamuoyuyla paylaştı. Bridger’in, küçük kızı kaçırırken kullandığı tahmin edilen Land-Rover marka araç nehrin yakınlarındaki bir tamir garajında bulundu.

Son olarak Machynlleth kasabasında bulunan evlerinin yanındaki parkta bisiklete bindiği sırada gri renkli bir araca binerken görülen April Jones, bütün ülkenin sefer olmasına rağmen hâlâ bulunamadı.

Polis dün yaptığı açıklamada, arama çalışmalarını 20 bölgeye genişlettiğini ve çalışmaların daha çok kasabanın yakınından geçen Dyfi Nehri ve çevresine yoğunlaştırdığını kaydetmişti.

April’in annesi Coral Jones, kızının bulunması için tüm halktan yardım talebinde bulunarak, "Lütfen bize yardımcı olun, çok çaresiziz. Kızım daha 5 yaşında." demişti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.