Piramit Haber

Klozette doğum yaptı!

Dünya

Hamile olduğunu 9 ay boyunca anlamayan Hillary Crump tuvalete gittiğinde doğum yaptı. İşin daha tuhaf tarafı doğum yaptığını anlamayan kadın bebeğini klozete düşürdü.

Sabaha karşı karınında korkunç bir ağrı ile uyanan Hilary Crump neye uğradığını şaşırdı. Ağrıları bir türlü azalmayınca erkek arkadaşı Karl Ford acil servisi arayarak rahatsızlığın ne olabileceği konusunda bilgi istedi. Acil servis kadının yaşadığı belirtilerin doğum sancısı olduğunu söyleyince Karl Ford şaşkına döndü.
Bu sırada tuvalete giden Hillary Crump, tuvalette otururken doğum yaptı. Neler olduğunu anlayamayan yeni anne bebeği klozetin içine düşürdü. Kız arkadaşına yardıma giden 37 yaşındaki Karl Ford, 2 buçuk kiloluk erkek bebeği klozetten çıkarıp kız arkadaşıyla birlikte hastaneye götürdü.


Doğumdan sonra konuşan anne, hamileliği boyunca hiçbir belirti görmediğini, herhangibir kadınsal sorun yaşamadığını ve kilo almak yerine aksine kilo verdiğini söyledi.

Anne ve bebeği bir hafta hastanede kaldıktan sonra tuburcu edildi. Bu arada çift 2 buçuk kiloluk minik bebeğe Benjamin adını verdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.