Piramit Haber

Kayıp uçağın Maldivler'de görüldüğü iddia ediliyor!

Dünya

8 Mart’tan bu yana en ufak bir iz bile bulunamayan ve sürekli yeni teorilerin üretildiği kayıp Malezya uçağının bazı görgü tanıkları tarafından Maldivler’de görüldüğü iddia edildi. Bir başka iddia ise Tayvanlı bir üniversite öğrencisine ait.

239 kişi ile ortadan kaybolan Malezya uçağını arama çalışmalarına katılan Tayvanlı bir üniversite öğrencisi uçağın görüntüsünü buldu. Çevrimiçi bir harita sitesi üzerinden uçağı gördüğünü iddiaeden genç fotoğrafı sosyal paylaşım sitesi üzerinden postaladı.
Orman üzerindeki uydu görüntülerinden alınan fotoğrafın doğruluğu henüz kanıtlanmış değil. Ancak söz konusu karede uçağın silüeti belirgin bir şekilde görülüyor.


Bazı görgü tanıkları ise Maldivler üzerinde uçağı gördüklerini iddia ediyor.

Uzmanlarsa uçağın Hint Okyanusu’nun güneyinde uçtuğu görüşünde… Alçaktan uçtuğu için radara yakalanmayan uçağın yakıtının bitme tehlikesi sebebiyle alçaktan uçtuğu belirtiliyor.

Dün ünlü şarkısı Courtney Love da uçağı radar görüntülerinde gördüğünü iddia etmiş ve bu görüşünü sosyal medyada paylaşınca pek çok kişi tarafından alay konusu haline gelmişti. 
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.