Piramit Haber

Kate'e "plastik prenses" benzetmesi 

Dünya

İngiliz yazar Hilary Mantel'in, Cambridge Düşesi Kate'i "plastik prenses"e benzetmesi ülkede tartışmalara neden oldu....LONDRA Edebiyat dünyasının saygın ödüllerinden "Booker Prize"ı iki kez kazanan Hilary Mantel, yaptığı bir konuşmada...

İngiliz yazar Hilary Mantel'in, Cambridge Düşesi Kate'i "plastik prenses"e benzetmesi ülkede tartışmalara neden oldu.

...

LONDRA 

Edebiyat dünyasının saygın ödüllerinden "Booker Prize"ı iki kez kazanan Hilary Mantel, yaptığı bir konuşmada "Kate bir komite tarafından tasarlanmış gibi, kusursuz plastik bir gülümseme, parlatılmış ve mağaza mankeni gibi. Bir kişiliği yok, tamamen giydikleriyle tanımlanıyor" ifadelerini kullandı. 

Hindistan'da temaslarını sürdüren İngiltere Başbakanı David Cameron, Mantel'in görüşlerine ilişkin "Harika kitaplar yazıyor ama Kate Middleton ile ilgili söyledikleri tamamen yanlış" dedi. 

İngiliz gazeteleri bugünkü sayılarında konuya geniş yer verirken, bazı gazeteler Başbakan Cameron'ın Hindistan'daki temaslarına odaklanması gerekirken, Kate'e ilişkin açıklama yapmasını eleştirdi. 

Bu arada bebek bekleyen Kate, dün ilk kez hamile olarak İngiliz kamuoyunun önüne çıktı. Madde bağımlılığıyla ilgili bir vakfı ziyaret eden Cambridge Düşesi Kate'in temmuzda doğum yapması bekleniyor. 

 
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.