Piramit Haber

Haberi hemen kaldırdılar!

Dünya

Hollanda'da sadece Müsluman kadınların çalışacağı 'helal genel' açılıyor!

Hollanda’nın Amsterdam kentinde, önümüzdeki aydan itibaren sadece “helal”, Müslüman hayat kadınlarının çalışacağı bir genelev açılıyor. Üç imam da ‘Croissant Chaud’ (Sıcak Çörek) adı verilen genelevin açılabilmesi için onay verdi. 
EN SIKI KURAL NE OLACAK?
Milliyet gazetesinin haberine göre, genelevin yönetici adayı Jonathan Swick, Croissant Chaud hakkında Belçika merkezli haber ajansı Nord Press’e açıklamalarda bulundu. Swick’in verdiği bilgilere göre genelevde geçerli olacak en sıkı kural, hayat kadınlarının uyuşturucu ve alkol kullanımının yasak olması. Bu konuda herhangi bir ihmal olmaması için kadınlar her iki ayda bir kontrolden geçirilecek. Eğer kanlarında uyuşturucu ve alkole rastlanırsa, çalışma izinleri ellerinden alınacak. Sigara ve nargile ile ilgili bir yasak henüz bulunmuyor. 

İMAMLAR BÖYLE BİR ŞEYE NASIL İZİN VERDİ?
Swick, hayat kadınlarının günde 5 vakit namaz kılacaklarını söyledi. Çalışan kadının o sırada yanında müşterisi olsa bile, namaz kılmak için işine ara vermesi gerekecek. Helal genelevi konusunda kafalarda soru işareti yaratan durum, İslam kuralları gereğince evlilik dışı ilişki kurmak yasak olmasına rağmen, imamların bu geneleve nasıl izin verdiği. Bu ayın sonunda, bu maddelere başka çalışma koşulları da ekleneceği söylendi. Helal hayat kadınlarının ücreti, diğer iş arkadaşlarından yüzde 30 ila 50 arasında daha fazla olacak. 

Hollanda nüfusunun yüzde 6’sı (yaklaşık 1 milyon) Müslüman. Nüfusa ek olarak her yıl on binlerce Müslüman turist ülkeyi ziyaret ediyor ve genelevlere ilgi gösteriyor. 

HABERİ HEMEN KALDIRDILAR

Nord Press’in duyurduğu bu haber, sonrasında OnIslam.net sitesinde yayımlandı. Mısırlı bir grup gencin tüm ülkelere ve dinlere, Müslüman dünyasıyla ilgili doğru ve tarafsız bir haber sağlaması amacıyla kurulu bu sitede helal genelev haberinin yayımlanmasının ardından bütün haber siteleri OnIslam.net’i referans göstererek bu haberi yaydı. Bunun üzerine site hemen genelev haberini sitesinden kaldırdı. 

Yorumlar (10)

Okan BEKTAŞ 10 Yıl Önce

bu dünya nereye gidiyor böyle.. yazıklar olsun bu tür edepsizce müslümanların adını kullanarak iş yapmaya çalışanlara... allah isla etsin

serhat 10 Yıl Önce

islama ve gerçek müminlere bir zararı olamaz bunun yaptıklarının karşılığını anında dönüşüm olarak yaşarlar

nur 10 Yıl Önce

genel evin helalimi olurmus hangi imam onay vermisse elleriyle cehennemi hazirlamis ne akla hizmet igrenclik bikere boy abdesti almadan nasil namaz kilcakmis isine ara verebilirmis cifte haram rezalet

şeref 10 Yıl Önce

islama darbe vurmak için yapılan pis bir oyun şerefsizler ebu cehil torunu dinsizler kimmiş bu üç imam açıklasanıza.ne yaparsanız yapın islamın nurunu söndüremeyeceksiniz.ha bu arada orayı açanlar ananızı kızlarınızı karılarınızıda orda helalinden çalıştırmayı unutmayın.

ibrahim 10 Yıl Önce

allahim sen islah et bunlari.kıyamet yaklasiyo kiyamet.

hacer 10 Yıl Önce

allahım ne günlere kaldık. rabbim zinaya yaklasmayin derken bunlar zinayı helâl gibi gösteriyorlar halbuki kendi helakını hazirliyorlar. rabbim en vaadinden donmezsin dinin islami sen koru yoksa bu munafiklarin elinde ziyan olacak

isra 10 Yıl Önce

allah akıl versin

ibrahim Alper 10 Yıl Önce

bu haberi bazı münafıkları sevindirmiştir, fakat hoca veya imam dedikleride kendi adamları, yani pezevekler, islamı karalamak için herşey yapar bu normal

gfdgfd 10 Yıl Önce

gerizekalı

çiğdem 10 Yıl Önce

bunlar hoca degıl bunlar tam bır p.................k

Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.