Piramit Haber

Futbol maçında intihar saldırısı

Dünya

Irak'ın başkenti Bağdat’ın güneyindeki El Asariya kasabasındaki stadyumda gerçekleşen intihar saldırısında 45 kişi hayatını kaybetti, 60 kişinin de yaralandı.

Irak'ın başkenti Bağdat'ın güneyindeki El Asariya kasabasındaki stadyumda gerçekleşen intihar saldırısında en az 45 kişinin hayatını kaybettiğini, 60 kişinin de yaralandığını belirtti.
AP, Bağdat’ın güneyindeki İskenderiye kenti yakınlarındaki El Asariya kasabasındaki stadyumda gerçekleşen intihar saldırısında en az 45 kişinin hayatını kaybettiğini, 60 kişinin de yaralandığını belirtti. 

AFP’ye konuşan bir komiser ise, “Kazanan takıma kupa veriliyordu ve intihar bombacısı kendini patlattı”
dedi.
Saldırının gerçekleştiği kasabanın yakınlarındaki İskenderiye’deki bir hastane, hayatını kaybedenler olduğunu onaylarken; basındaki sayıların ilk değerlendirmelere dayandığını ve ölü sayısının artabileceğini belirtti.

CANLI BOMBA DAHA BİR ÇOCUK


IŞİD terör örgütü tarafındna gerçekleşitirildiği belirtilen saldırıda örgüt bu kez canlı bomba olarak daha 15 -16 yaşlarında bir erkek çocuğu kullandığı ortaya çıktı. Söz konusu canlı bombanın kimliği IŞİD üyesi Saifullah al-Ansari olarak açıklandı.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.