Piramit Haber

Efsane oyuncu veda ediyor!

Dünya

Victoria Ravva, 40 yaşında aktif voleybol kariyerini sonlandırma kararı aldı. Efsane oyuncu, 20 yıldır formasını giydiği RC Cannes'da 19 Fransa Ligi, 18 Fransa Kupası ve 2 CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu kazandı.

Geçtiğimiz günlerde oynanan maçta Le Cannet'i 2-0 geriden gelip 3-2 yenerek şampiyon olan RC Cannes'da yıldız oyuncu Victoria Ravva, voleybol kariyerini noktaladı. Gürcü asıllı Fransız voleybolcu oyuncunun, gelecek sezondan itibaren takım menajerliği görevini yürütmesi bekleniyor.

1993-1995 yılları arasında VakıfBank Ankara formasını da giyen 1975 doğumlu Ravva, Türkiye Kupası'nda şampiyonluk sevinci yaşadı. Ravva’nın kariyerinde bireysel olarak; 2003 Şampiyonlar Ligi En Değerli Oyuncu, 2004 Şampiyonlar Ligi En İyi Smaçör, 2005 Şampiyonlar Ligi En Skorer Oyuncu, 2006 Şampiyonlar Ligi En Değerli Oyuncu, 2010 Şampiyonlar Ligi En İyi Blokör ödülleri yer alıyor.
Victoria Ravva, bir sembol haline geldiği RC Cannes'in her yıl hazırlattığı takvimlere verdiği cesur pozlarla da ününe ün kattı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.