Piramit Haber

Çılgın genç tuvalet taşını yaladı!

Dünya

Çin'de bir askeri okulda okulun iyi temizlenmediğini söyleyen çavuşa, temizliği yapan bir öğrenci oldukça sıradışı bir yanıt verdi. Öğrenci tuvaleti yalayarak temizliğini ispat etmeye çalıştı.

Çin'de bi askeri okulda eğitim çavuşu Cai Peng yeni erlerden yatakhaneleri ve tuvaletleri temizlemelerini istedi. Peng, tüm mekanların tertemiz olmasını özelllikle emretti.
Yapılan temizlikten tatmin olmayan Peng, öğrencilere bağırdı ve ceza vereceğinden bahsetti. Bu sırada söz alan yeni erlerden Ho Liao, "Komutanım, özür dilerim ama size katılmıyorum ve izninizle bunu kanıtlamak istiyorum" dedi.

Genç er, bu sözlerin üzerine eğildi ve tuvaleti yalamaya başladı.

Erin, öğrencilerin tuvalet ihtiyaçlarını gördüğü alaturka tuvalet civarını da yalaması dikkat çekti. Herkesi şoke eden er, tuvaletten sonra yatakhaneye gidip orada da yeri yaladı. Yalama işlemi tamamlandıktan sonra ayağa kalkan er, selam verip hazır ola geçti.

Olayın sonrasında konuşan Ho: "Bize yerlerin yemek yenilecek kadar temiz olmasını istediğini söyledi. Biz de bunu yaptığımızı düşünmüştük, ben sadece yaptığımızı kanıtlamaya çalıştım" diye konuştu.

Eğitim çavuşu olayın üzerine yorum yapmadı, temizlik timi ceza almadan görevi tamamladı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.