Piramit Haber

Böyle kaza görülmedi!

Dünya

Brezilya'da bir gecekondu mahallesinde çatışmanın ortasında kalan kadın yaralanınca polis otosuyla hastaneye götürülürken kadın bir anda yola savruldu. Otomobilin bagajına konulan yaralı kadın 250 metre boyunca yerde sürüklendikten sonra feci şekilde can verdi.

Rio de Janeiro'nun Favela adıyla bilinen gecekondu bölgesinde meydana gelen olay şöyle gelişti: Claudia da Silva Ferreira, evinden ekmek almak için sokağa çıkınca uyuşturucu satıcılarıyla polisin çatışmasının arasında kaldı.
Polise göre, uyuşturucu satıcılarının silahından; maktülün kızına göre, polis silahından çıkan iki kurşunla göğsünden yaralanan kadını polisler hastane götürmek üzere arabanın bagajına attılar.

Seyir esnasında bagaj kapağı açılınca, yere düşen kadın yaklaşık 250 metre sürüklendi. Daha sonra durumu fark eden polisler kadını aracın içine alarak hastaneye götürdüler.

Arkadan seyreden araçtaki yolcuların kameraya aldığı olay bir kanalda yayınlanınca yaralı kadının uğradığı muamele bütün Brezilya'dan günün konusu oldu.

Claudia Silva Ferreira kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak öldü.

 POLİSLER TUTUKLANDI

Rio de Janeiro askeri polisi olaya karışan 3 polisin tutuklandığını açıkladı.

Rio Valisi Sergio Cabal da olaya karışan polislerin meslekten men edileceğini belirterek polisin davranışının utanç verici olduğunu söyledi.

Brezilya Devlet Başkanı Dilma Roussef de resmi twitter hesabından Cluadia Ferreira'nın ailesine baş sağlığı diledi.

"Claudia yirmi yıllık evli ve dört çocuk annesiydi. Her sabah erkenden Rio hastanesine çalışmaya giderdi" diyen Rousseff, "Claudia'nın ölümü ülkeyi şok etti. Bu acı ve üzgün günde ailesine ve sevdiklerine başsağlığı dileklerimi ve dayanışma duygularımı sunuyorum" diye yazdı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.